Gratis proefaccount om de mogelijkheden te ervaren

Digital PR bureau inschakelen

Een digital PR bureau kan jouw bedrijf helpen aan de juiste linkbuilding strategie met aandacht voor digital PR. Schakel Publisher Place in, wij bouwen samen met jou aan je imago, online zichtbaarheid en backlinkprofiel.

Publisher Place is jullie digital PR bureau

Publisher Place is een linkbuilding platform dat een breed scala aan kwalitatieve backlinks aanbiedt. Voor grote bedrijven is het genereren van links echter niet voldoende voor een succesvolle linkbuilding campagne. Hiervoor is een linkbuilding strategie nodig die ook digital PR omvat. Als digital PR bureau kan Publisher Place bedrijven hierin ondersteunen. Hoe wij dat doen? We doen onder meer aan outreach richting kranten en creëren zelf nieuws in samenspraak met het bedrijf en eventueel een data-analist.


Publisher Place is dé expert op het gebied van linkbuilding. Wij geven linkbuilding trainingen aan bedrijven en organisaties. Zo hebben we al trainingen mogen verzorgen voor Randstad, een van de grootste uitzendbureaus van Nederland, en voor voetbalclub Vitesse uit Arnhem.


Digital PR 3

Wat is digital PR?


Digital PR staat voor digital public relations. Het wordt ook wel online PR genoemd, omdat de focus ligt op online. Digital PR is een online marketingstrategie die ingezet wordt om de online zichtbaarheid en merkbekendheid van een bedrijf te vergroten. Maar er is meer: digital PR is ook de meest ideale linkbuilding techniek. Met een succesvolle digital PR-plaatsing opgezet door een online PR bureau verhoog je de waarde van het backlinkprofiel van jouw website. Dat zit zo: aan de hand van de hoeveelheid aan externe backlinks en de kwaliteit ervan bepaalt Google jouw Domain Rating (DR). Dit is een kengetal dat gebruikt wordt om de sterkte/autoriteit van een domein/website te duiden.


TIPS & TRICKS

Bespaar tot 250% op management en research kosten, waarmee deze reducering in kwaliteit gestoken kan worden.

Voordelen van digital PR

* Unieke backlinks naar je domein

* Boost in merkvertrouwen

* Meer bezoekers naar de website

* Bouwen aan merkbekendheid

Bespaar flink op linkbuildingkosten

Wil je weten hoe linkbuilding en Digital PR voor jouw organisatie interessant kan zijn? Laat slechts je e-mailadres achter en wij sturen jou alle informatie die je benodigd bent. Geen verplichtingen!


Ik ben ondernemer bij een(Vereist)

Ontvang een gratis linkbuilding analyse

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek hoe jouw website ervoor staat op het gebied van verwijzende domeinen, DR en spam score!

Wat doet Publisher Place?


Publisher Place biedt talrijke mogelijkheden voor het plaatsen van links op (blog)websites van hoge kwaliteit. Wij beschikken over meer dan 13.000 Nederlandse blogs en over ruim 600.000 directories. Je hebt goede backlinks nodig om linkbuilding te laten slagen en hoger te eindigen in Google. Hoe meer backlinks je verzamelt, hoe hoger de domein autoriteit van de website zal worden.

Een hoge domein autoriteit laat aan Google zien dat de website een expert is in haar branche. Op deze manier komt de website sneller op de eerste plaats te staan in de zoekresultaten. Het vinden van goede backlinks die ook op transparante en overzichtelijke wijze worden weergegeven is vaak lastig.

Publisher Place biedt de oplossing met één duidelijk platform waar verschillende aanbieders worden samengebracht met honderden unieke links. De blogs worden maandelijks gecheckt op de juiste metrics, zoals TF/CF van Majestic en DR/UR van Ahrefs.

TIPS & TRICKS

Staar je niet blind op de DR. Organic traffic en relevantie hebben een veel grotere impact op de kwaliteit van een link!

Waarom Publisher Place

When one door of happiness closes, another opens, but often we look so long at the closed door that we do not see the one that has been opened for us.

Nieuwe links voor jouw campagnes

Publisher Place biedt momenteel ruim 13.000 blogs aan en 600.000 directory links. Dit wordt wekelijks uitgebreid. Daarom vind je op ons platform altijd de beste en meest relevante links voor jouw campagnes.

Kwalitatief goede links

Links zijn er in alle kwaliteit- en prijsranges. Bij Publisher Place vind je de kwalitatief minder sterke links die je zou kunnen gebruiken voor de kwantiteit in je linkprofiel, maar uiteraard vind je ook backlinks met hoge DR's, organisch verkeer en een hoge mate van relevantie!

Linkresearch is tijdrovend

Werkend met vele spreadsheets en contactpersonen kost tijd. Het actualiseren van alle blogs op de metrics misschien nog wel meer. Publisher Place neemt dit je allemaal uit handen.

(Hoofdzakelijk) permanente links

De meeste van onze links zijn permanente plaatsingen. Dit geldt zeker voor onze blogs. Alle blogwebsites op het platform laten de blogs staan, zolang de website bestaat. Ook een groot deel van de directory links is permanent.

Gratis kennissessie

Heb je zelf niet genoeg kennis van linkbuilding? Dan is het ook mogelijk om een eenmalige kennissessie in te plannen, waarin we je meenemen door het portal en de zaken waarop je dient te letten bij het uitkiezen van de links. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.


"Wij werken nu met 10 projectmanagers sinds 3 maanden zeer tevreden met Publisher Place. We merken dat het gemak van het platform centraal staat."

Snelle plaatsingen

Houd controle op je klanten

Verlaag je werkdruk door snelle research

Verhoog de autoriteit!

Maak direct een account aan.

Meer mogelijkheden, meer snelheid en meer gemak resulteren in hogere autoriteit


"Middels de linkbuilding software van Publisher Place houden we meer controle op onze maandelijkse linkbuilding uitgaven. Door efficientere research besparen we hierop flink!"

KOSTENBESPARING

Kostenbesparing tot wel 250% mogelijk.

13k+ blogs

Meer dan 13k aan Nederlandstalige blogs beschikbaar via onze linkbuilding software. Ook meertalige publicatiemogelijkheden.

Campagnes

Maak verschillende campagnes of subaccounts aan voor beter management en meer controle.

Training mogelijk

Zelf te weinig kennis in huis? Dan is het ook mogelijk om middels een training extra kennis te vergaren. Uitbesteden is ook een mogelijkheid.

Wat doet een digital PR bureau?

Een digital PR bureau ontwikkelt digital PR campagnes met als doel ‘free publicity’ voor haar klanten. Hiervoor kunnen we verschillende technieken inzetten, afgestemd op het doel. De perfecte combinatie is goede content onderbouwd met inhoudelijke en actuele data. We zorgen voor een scherpe invalshoek, sterke landingspagina, de juiste timing en duidelijke infographics. Door persberichten met nieuwswaarde te creëren brengen wij jouw boodschap onder de aandacht bij de juiste journalisten én versterken we jouw backlinkprofiel. Op deze manier bouwen we aan het imago en online zichtbaarheid van jouw business.

Backlinkpiramide

Hoe werkt het nou precies: met digital PR je linkbuilding verbeteren en beter scoren in de zoekmachines als Google. Wij leggen het je uit aan de hand van een backlinkpiramide. Een backlink kan op verschillende manieren tot stand komen. Het is de bedoeling dat je op een natuurlijke manier het linkprofiel opbouwt. Je begint daarom helemaal onderaan in de piramide met eenvoudige backlinks vanaf startpagina’s, gidsen en directories. De tweede laag bestaat uit blogs, reacties op forums en blog comments. Het schrijven van blogs en het vinden van relevante forums gerelateerd aan jouw business kost al veel tijd.

In 6 stappen naar een digitale PR campagne

Een digital PR bureau ontwikkelt een digitale PR campagne aan de hand van een helder stappenplan. Bij de start is het belangrijk dat de beoogde doelgroep duidelijk in beeld is: welke groep mensen wil je bereiken met de campagne.

1) Doelstellingen formuleren

Een marketing campagne begint altijd met het formuleren van de doelstellingen en KPI’s. Wat is het uitgangspunt van de PR-strategie en hoe analyseren we dit gedurende de campagne? Een doelstelling hoort in marketingtermen SMART geformuleerd te zijn, de factoren tijd en actualiteit zijn zeker bij digital PR van groot belang. Een voorbeeld van een KPI is: het aantal dofollow backlinks vanuit sterke domeinen.

2) Nieuwswaarde creëren

Een essentieel onderdeel van een succesvolle PR-strategie is nieuwswaarde. Ieder bedrijf kan nieuwswaarde creëren, je moet alleen weten waar het nieuws te vinden is. Daarom gaan we gezamenlijk brainstormen naar relevante en originele invalshoeken om nieuwswaardige content te bedenken. Hierbij spelen wij proactief in op de actualiteit.

3) Data verzamelen

Om de inhoud van de content kracht bij te zetten gaan wij op zoek naar relevante data. Dit kan zowel interne data van het bedrijf zijn of externe data van buitenaf. Bij interne data kun je denken aan bedrijfscijfers, klantinterviews, enquêtes en trendcijfers.

4) Het maken van content

Onze contentspecialisten bundelen alle gegevens, waarna ze de content gaan schrijven. Dit worden nieuwsartikelen met objectieve informatie én een backlink verwijzing op een visueel sterke landingspagina met mooie infographics. Wij creëren content met nieuwswaarde gelinkt aan jouw organisatie.

5) Persberichten versturen naar de juiste media

Wij versturen de artikelen vervolgens naar de media. We beschikken over een database vol journalisten werkzaam bij kranten en mediaplatforms die jouw verhaal onder de aandacht brengen van het publiek. Voor iedere gekozen invalshoek of branche is er een publicatiemogelijkheid beschikbaar.

6) Het resultaat meten

De laatste fase draait om het meten van het resultaat. De resultaten van een digitale PR campagne zijn goed meetbaar dankzij de verschillende online tools die beschikbaar zijn. Google Analytics maakt bijvoorbeeld het organische verkeer van de website inzichtelijk. Wat is het aantal unieke sessies (per bezoeker) op paginaniveau; Waar komt het inkomende verkeer op de domeinpagina vandaan: van social media, van externe websites, van interne pagina’s, etc. Je kan via Google Analytics nog veel meer resultaten meten. Daarnaast bestaan er third-party tools, zoals Ahrefs of SEMrush, die de invloed van de PR-campagne op zoekmachine vindbaarheid meten. De resultaten monden uit in een stijging van het aantal organische bezoekers op zoekopdrachten, stijging in zoekposities op zoekwoorden, nieuwe dofollow backlinks en stijging van autoriteitskengetallen zoals Domain Rate of Domein Autoriteit.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil jij een digital PR bureau inschakelen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden in een adviesgesprek. Mocht je meer informatie willen ontvangen kun je het contactformulier op de website invullen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een passende reactie.

Wekelijks alle nieuwe blogs en prijsdalingen ontvangen.

Ik ben werkzaam als(Vereist)
Digital PR 4

Meld je gratis aan en ontdek de duizenden mogelijkheden.

Digital PR 5

Contact

Prins Willem-Alexanderlaan 401

4e verdieping

7311 SX Apeldoorn

0854 0199 90

info@publisher-place.com


© 2021 Publisher Place. Algemene voorwaarden. - Sitemap