Meld je gratis aan en ontdek de duizenden mogelijkheden.

Hoe werkt Publisher Place?

Wil je de autoriteit van je website verbeteren en zo hoger eindigen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google? Een perfect linkprofiel is de oplossing!

Direct gratis starten met jouw proefaccount

Waarom Publisher Place?

Publisher Place is hét platform voor linkbuilding. Door een breed aanbod aan websites en directory links via vele partners, kunnen wij altijd scherpe tarieven bieden. Kies gemakkelijk uit een van de honderden thema's, filter op DR of TF en selecteer de juiste links en anchors. Vervolgens worden de gekozen links geplaatst en zal de DR van jouw website(s) verder stijgen!

Hoe werkt adverteren op Publisher Place

Publiceer artikelen op meer dan 8.000 Nederlandstalige blogs en duizenden blogs uit andere landen. Bereik nieuwe doelgroepen en verhoog je online autoriteit. Hoe werkt het precies?

1. Meld je aan

Meld je aan via Direct Starten button bovenaan de pagina. Vul de gegevens in en wacht op goedkeuring van het account. Vervolgens log je in op ons dashboard.

2. Kies de publicatie mogelijkheid

Selecteer uit de vele publicatiemogelijkheden zoals directory links, blogs of homepages de mogelijkheid die het best bij de gewenste doelgroep past. Plaats deze vervolgens in de winkelwagen.

3. Upload de tekst of laat deze schrijven

Een tekst laten schrijven? Of dit zelf intern laten doen? Dit is beide mogelijk. Tegen een meerprijs schrijft Publisher Place de tekst die bijgevoegd dient te worden. Upload ook een unieke afbeelding en de blog wordt binnen enkele dagen geplaatst.

4. Publiceer!

Kies je voor directory links? Kies dan voor een of meerdere anchors die je op gemakkelijke wijze toepast op de gekozen links. Vervolgens bestel je de links gemakkelijk via de credits op het account.

Hoe werkt het worden van een publisher?

Het is ook mogelijk om jouw blog of website tussen de publicatiemogelijkheden te verkrijgen. Dit doe je door het volgen van onderstaand stappenplan. Start vandaag nog met het genereren van extra inkomsten via jouw website!

1. Meld de website(s) aan

Om jouw website tussen de publicatiemogelijkheden van Publisher Place te verkrijgen, dien je de websites aan te melden. Dit doe je door dit formulier in te vullen. Heb je een zeer grote batch aan links? Mail dan voor de mogelijkheden naar samenwerking@publisher-place.com of bel naar 0854 0199 90 voor meer informatie.

2. Bepaal de prijs

Uiteindelijk blijf je de baas over de eigen inkomsten. Wij geven adviesprijzen, maar uiteindelijk bepaal je zelf wat jij wil overhouden aan jouw publicaties.

3. Bepaal welke content je accepteert

Je blijft eigenaar van je website en alleen jij bepaalt welke content je accepteert op je website. Standaard wordt de publicatie geaccepteert, ben je het hier echter niet mee eens? Dan cancel je de opdracht gemakkelijk! De adverteerder krijgt vervolgens zijn credits teruggestort.

4. Publiceer en genereer!

Helemaal eens met de blog? Dan dien je deze zo spoedig, uiterlijk binnen 7 dagen, te plaatsen. Vervolgens complementeer je de opdracht en krijg je de credits toegekend. Deze worden vervolgens maandelijks uitbetaald. Hiervoor geldt een minimaal uitbetalingsbedrag van €50 euro.

Bekijk ons platform

Bekijk hieronder ons platform! Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Start vandaag nog met het verhogen van de online autoriteit!

Wil je altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen Publisher Place, maar ook van maandelijkse aanbiedingen? Schrijf je dan geheel gratis in voor de nieuwsbrief, mis niets en bespaar zo vele honderden euro’s.

*We zullen je niet spammen, beloofd!

Hoe werkt het? 3

Meld je gratis aan en ontdek de duizenden mogelijkheden.

Hoe werkt het? 4

Contact

Prins Willem-Alexanderlaan 401

4e verdieping

7311 SX Apeldoorn

info@publisher-place.com


© 2021 Publisher Place. Algemene voorwaarden. - Sitemap