Introductie tot Publisher Place

Bedankt en leuk dat je kijkt naar deze korte introductie video van Publisher Place. Mijn naam is Berjan Velderman en ik ben oprichter van dit mooie platform.

Publisher Place is een linkbuilding platform waar jij als marketeer gemakkelijk en snel jouw backlinks inkoopt voor jouw website of jouw klanten.

Na jarenlang gewerkt te hebben voor een online marketing agency en gewerkt te hebben met verschillende linkbuilding partijen dacht ik, dat kan anders.

Iedereen kent ze waarschijnlijk wel, de mailtjes voor linkruils, lijsten vol backlinks die worden aangeboden met onpersoonlijke mailtjes.

Vervolgens dien je zelf alles in jouw eigen spreadsheet of systeem te zetten en ook nog maandelijks te actualiseren.

Dit kost natuurlijk enorm veel tijd en resources. Urenlang ben je bezig met het updaten van de juiste metrics in ahrefs, majestic of MOZ.

Ook krijg je veel dubbele links in je lijsten. Wil je een backlink inkopen, ben je eerst nog bezig met het uitzoeken waar je deze het goedkoopst kan verkrijgen.

Hierna mail je de contactpersoon en moet je zelf achter deze links . gaan.

Tot slot krijg je van elke contactpersoon een aparte factuur verstuurd, wat voor frustratie zorgt bij de administratie.

Met Publisher Place pakken wij dit gehele proces uit handen.

In 2022 zijn wij gestart met ons platform en in het eerste jaar mochten wij al meer dan 700 aanmeldingen ontvangen van agencies tot lokale bedrijven. Iedereen kan werken met Publisher Place.

Door dit mooie aantal aanmeldingen hebben we in het eerste jaar al flink kunnen groeien en ons platform kunnen optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat we nu een heel mooi product hebben staan die voor jouw bedrijf of agency zeer geschikt is om mee te werken.

Door goed te luisteren naar de feedback van onze klanten blijven we onszelf ook constant verbeteren. Dit kunnen we doen doordat we intern werken met een developer. Hierdoor kunnen we snel schakelen en de jullie gewenste verbeteringen doorvoeren.

Momenteel hebben we een totaal van meer dan 12.000 blogs op ons platform en vind je ook een aanbod van meer dan 400.000 directory links op ons portal.

Voor elke niche en elk bedrijf hebben wij geschikte links.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Meld je eens gratis aan!

Powered by BetterDocs