Hoe koop je kwalitatief goede backlinks?

29 juni 2022

Hoe koop je kwalitatief goede backlinks?

Hoe vaak kom je op internet wel niet de termen 'kwalitatieve links' of 'goede backlinks' tegen? Veel marketingbureau's vertellen je dat deze verkregen worden door het schrijven van goede waardevolle content. Ook zeggen ze dat je nooit backlinks moet kopen, maar ze moet verdienen. In deze blog gaan we dieper op dit onderwerp in en geven we je tips hoe je op een juiste manier kwalitatieve backlinks koopt.


Backlinks kopen

Tegenwoordig kopen de meeste mensen producten online. Ook voor het afnemen van verschillende diensten maken veel mensen tegenwoordig gebruik van de zoekmachines. Om die reden is het als bedrijf ook zeer belangrijk om hoog in de zoekmachines te komen. Vroeger was dit vrij gemakkelijk. Dit komt omdat de algoritmes van zoekmachines nog niet zo complex waren. Je kon dus met verschillende simpele trucjes hoog in de zoekmachines komen met bepaalde zoekwoorden.

In het hedendaagse tijdperk is dit een stuk lastiger. In de eerste plaats moet je goede SEO- teksten hebben. Daarnaast moet je website snel opstarten en het is ook relevant om backlinks te hebben. Backlinks zijn links vanaf andere websites naar jouw website. Hoe meer backlinks een website heeft, hoe beter dit is voor de ranking in de zoekmachines. In de eerste plaats kun je backlinks 'verdienen' maar tegenwoordig kun je ze ook kopen. Veel website-eigenaren vragen zich af of dit verstandig is. In deze tekst gaan we wat dieper op in op deze linkbuilding strategie.

Hoe koop je kwalitatief goede backlinks?

Heeft de backlink waarde?

Veel mensen denken dat elke backlink hetzelfde is. Dit is helaas niet het geval, want de ene backlink heeft meer waarde dan de andere backlink. Wil je dus Nederlandse backlinks kopen? Kijk dan eerst goed of de backlink überhaupt voldoende waarde heeft. Het punt is namelijk dat backlinks met een lage waarde juist averechts kunnen werken. Maar hoe weet je of een backlink dan waarde heeft? We zullen nu de kort de belangrijkste aspecten van een kwalitatieve backlink bespreken.

Gaat het om een kwalitatieve website?

In de eerste plaats is de kwaliteit van de site met de backlink van belang. Gaat het om een website met een hoge ranking? In dat geval is een backlink meer waard. Sommige websites zijn speciaal gemaakt voor backlinks en dat werkt meestal niet. De algoritmes van de zoekmachines zijn namelijk bijzonder intelligent en die hebben dit door. Dit kan als tragisch gevolg hebben dat je ranking in de zoekmachines juist omlaag gaat in plaats van omhoog.


Is er relevantie?

Daarnaast moet de website met de backlink ook een relevant onderwerp hebben. Heb jij bijvoorbeeld een webshop die auto-onderdelen verkoopt, maar plaatst een website die verzorgingsproducten verkoopt een backlink? In dat geval is er weinig relevantie. De webshop met verzorgingsproducten kan dan weliswaar 'kwalitatief zijn', maar toch heeft een dergelijke backlink weinig effect.


Op welke plek staat de backlink?

Tegenwoordig hebben de meeste websites veel pagina's. De kwaliteit van de backlink is ook afhankelijk van de plaats. Staat de backlink bijvoorbeeld op de homepagina? In dat geval kunnen we spreken van een zeer kwalitatieve backlink. Sommige backlinks staan ook op pagina's die minder worden bezocht. Er zijn zelfs websites die speciale pagina's voor backlinks maken. Dan kan de website in principe hoog in de ranking staan, maar dan zijn de backlinks alsnog van erbarmelijke kwaliteit.


Tips voor kwalitatieve backlinks

Wil je graag kwalitatieve backlinks verdienen? Dan moet je een geduldig type zijn, maar uiteindelijk gaat het lonen.

Hoe koop je kwalitatief goede backlinks?

Creëer sterke content

Al bij al is het vandaag de dag goed mogelijk om een winstgevende blog op te zetten. Hier gaat echter wel veel tijd in zitten, helemaal wanneer je je moet gaan focussen op SEO en (bijbehorende) backlinks. Je kunt er daarom voor kiezen om je te laten ondersteunen als het gaat om tijdrovende en complexe zaken omtrent het opbouwen van een blog. Publisher Place kan jou die ondersteuning bieden, zodat jouw blog straks hoger staat in Google en beschikt over kwalitatieve backlinks. Zo kan het ineens wel erg snel gaan.

Ga bloggen voor andere websites

Heb je expertise in je branche en wil je andere mensen van die kennis voorzien? Dan kun je er ook voor kiezen om te gaan gastbloggen. Je schrijft dan blogs voor een andere website. Dit wordt zeer gewaardeerd door die websites en vaak willen ze dan ook wel linken naar jouw website. In die gastblog kun je ook op een indirecte manier reclame maken voor je producten of diensten.

Publisher Place

Kwalitatieve backlinks verdienen is een langdurig en intensief proces. Om jouw websites hoger te laten scoren in de zoekmachines is het kopen van kwalitatieve backlinks een goede optie, mits dit op de juiste manier wordt gedaan. Publisher Place heeft meer dan 10.000 blogmogelijkheden en 600.000 directories waar jouw link op geplaatst kan worden. Middels gemakkelijke filteropties en uitgebreide categoriemogelijkheden is de juiste link voor jouw snel gevonden!

Ontdek welke kwalitatieve backlinks allemaal voor jou interessant kunnen zijn!


Misschien ook interessant:

Hoe koop je kwalitatief goede backlinks? 3
Wat zijn verwijzende domeinen?
Hoe koop je kwalitatief goede backlinks? 4
Wat is een linkprofiel?
Hoe koop je kwalitatief goede backlinks? 5
Wat zijn backlinks en waarom zijn ze belangrijk?
Hoe koop je kwalitatief goede backlinks? 6

Meld je gratis aan en ontdek de duizenden mogelijkheden.

Hoe koop je kwalitatief goede backlinks? 7

Contact

Prins Willem-Alexanderlaan 401

4e verdieping

7311 SX Apeldoorn

info@publisher-place.com


© 2021 Publisher Place. Algemene voorwaarden. - Sitemap